Hey!

Was ik als jonge gast niet naar de hotelschool geweest, dan was ik waarschijnlijk foodfotograaf of cameraman bij één of ander culinair programma geworden. Maar zelfs dan zou ik wellicht nóg aan het dromen zijn over een carrière als TV-kok of als receptontwikkelaar voor een magazine. Of dan had ik ook die eigen lijn met dips, salsa's of bitterballen uitgebracht. Of dat eigen restaurant geopend. Zo eentje waar het aperitief centraal staat tussen de hippe cocktails en de gastronomische gerechtjes. Of, stel je voor, misschien had ik wel meegewerkt aan een theaterproductie over de synergie tussen klassieke muziek en smaak!
Kortom, ik zou eigenlijk gewoon hetzelfde doen als wat ik nu doe, terwijl ik samen met mijn fantastische vrouw en drie dochters de hele wereld ontdek. Zo lang er maar liefde is. En eten, natuurlijk!
Wil jij graag samenwerken? Stuur me een berichtje via info@jeroendepauw.be of via Instagram. En vergeet intussen zeker niet je tafeltje te reserveren in mijn Canapé op www.canape-apero.be.

Tot snel!

Signature